Katalaanilehti: Neymarilla neljä jättitarjousta pöydällään

neymar

Katalaanilehti Sport raportoi Barça-tähti Neymarilla olevan neljä jättimäistä tarjousta pöydällään.

Sportin mukaan FC Barcelonan hyökkääjä Neymar on saanut neljä massiivista tarjousta eri seuroilta, mutta brasilialainen haluaa pysyä Barcelonassa.

Barcelona ja Neymar ovat jo pitkään keskustelleet miehen jatkosopimuksesta, mutta uutta pahvia ei ole vieläkään allekirjoitettu. Espanjan verokarhu on ollut Neymarin kintereillä veroepäselvyyksien takia ja miehen isän mukaan tämä voi olla ongelma Barça-jatkon suhteen.

– Emme suunnittele lähtöä Espanjasta, mutta kamppailemme ison vero-ongelman kanssa. En haluaisi käyttää sanaa ’vaino’, mutta siitä lähtien kun tulimme Espanjaan olemme saaneet puolustaa itseämme syytteiltä. Jos työympäristö Espanjassa on huono, joudumme vaihtamaan seuraa, Neymarin agenttina toimiva Neymar Sr. kertoi marraskuussa.

Sport kertoo Real Madridin, Manchester Cityn, Manchester Unitedin sekä Paris Saint-Germainin olevan valmiita maksamaan brasilialaisen sopimuksessa olevan ulosostopykälän vaatiman summan, 190 miljoonaa euroa.

Lehden mukaan Real Madrid tarjoaa 35 miljoonan euron vuosipalkkaa miehelle. PSG:n tarjous on 40 miljoonaa ja manchesteriläiset ovat valmiina tarjoamaan huikeaa 60 miljoonan euron vuosipalkkaa Barça-tähdelle.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here