Lehti: ManU tarjoamassa yli 200 miljoonaa Cristiano Ronaldosta

Video: Ronaldon turhautuneita hetkiä pitkin uraaHuhut Real Madridia kaudesta 2009 lähtien edustaneen portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldon maisemanvaihdoksesta yltyvät.

Portugalilaislehti A Bola uutisoi vajaa viikko sitten, että 32-vuotias Ronaldo aikoo jättää Realin tämän kesän aikana. Ronaldon kerrotaan olevan kyllästynyt tapaan, jolla häntä on kohdeltu mediassa. Ronaldolle langetettiin syyte veronkierrosta, kun hän oli syyttäjän mukaan kieränyt veroja yli 14 miljoonan euron edestä vuosina 2011-2014. Tämä on yksi syy, jonka takia hän haluaa lähteä pois Espanjasta.

Nyt lisää vettä myllyyn lyö brittilehti Daily Mail, jonka mukaan Manchester United on valmistelemassa 210 miljoonan euron tarjousta Cristiano Ronaldosta. Vaihtokaupassa ManU-maalivahti David de Gea matkaisi Madridiin ja Ronaldon lisäksi myös Alvaro Morata suuntaisi ManU:n riveihin. Molempia ollaan huhuttu Manchesteriin jo pitkään. Ronaldo edusti ManU:a kausina 2003-2009 ennen siirtoaan Real Madridiin.

Marcan tietojen mukaan Real Madridia luotsaavan Zinedine Zidane soitti viikonlopun aikana Ronaldolle ja vakuutteli superhyökkääjää jäämään Madridiin. Myös Realin kapteeni Sergio Ramos on ollut yhteydessä Ronaldoon ja pyytänyt miestä jäämään seuraan. Marca kertoo Ronaldon jo ilmoittaneen maajoukkuekaverilleen, että hän lähtee Madridista ja päätös olisi jo tehty.

Ronaldo on yhdistettu ManU:n lisäksi myös PSG:hen. Nähtäväksi jää, kuinka jäljillä mediat ovat tämän siirtospekulaation ympärillä. Puoliaika.comin toimitus jää seuraamaan tilannetta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!