Left Footin pelivalinnat illan Mestarien liigaan

Left Footin pelivalinnat

Keskiviikon Mestarien liigaa jauhelihapakettiin

Keskiviikko tarjoaa noppajalkaisuudesta kärsivien futisfanien eteen varsin mukavia vääntöjä, joista ei tunnetta ja viikatemeininkiä tule puuttumaan. Mikäli illan matsit eivät aiheuta minkäänlaista pullistumaa alapäässä, voi fiilistä aina hakea myös esimerkiksi harjoittelemalla diagonaalijuoksuja kaatosateisessa metsässä.

Napolin ja Liverpoolin matsi kiinnostaa ihan panostusmielessäkin melkoisen paljon. Kuten jo eräässä edellisessä raapustuksessani kirjailin, ilman tappioita edelleen Valioliigassa vaeltelevan Liverpoolin Salah, Mane ja Firmino ovat muodostaneet yläkerran sinkoilullaan vastustajilleen juuri niin kovan pelotteen, kuin odottaa on saattanut. Kun myös Sturridge on onnistunut pitämään lasiset ravipalikkansa iskussa ja lähestynyt maistukaisesti huippukuntoaan, voidaan Liverpoolin yläkerran sanoa olevan kohdillaan. Liverpoolin puolustuspää on toiminut edelleen sangen mallikkaasti, mutta miten on alakerran toimivuuden laita Napolin vieraana?

Ensimmäisessä lohkovaiheen kamppailussaan serbialaistyyliseen tasapeliin jämähtänyt Napoli on ollut alkukaudella kotonaan odotetun vahva, eikä joukkue lähde kotinurmellaan pakittelemaan tänäänkään. Mikäli jatkoonmenotoiveita halutaan pitää yllä, on kotibaanalta saalistettava muutakin kuin Salahin kainalokarvoilla marinoitu pelipaita. Mertens, Hamsik, Milik sekä Insigne pitävät huolen vastustajien nivustaipeiden hiostumisesta – illalla kyse on ehkä enemmän siitä, miten puolustuspää saa liverpoolilaissinkoilijat kuriin.

Liverpool lähtee keskiviikon pyllymyräkkään mukavalla kokoonpanolla, ainoa merkittävä poissaolija on keskikenttä-Reino OxladeChamberlain. Myös Napolin miehistö näyttäisi olevan miehekkäästi voimissaan. Joukkueiden hyökkäysvoittoiset pelisysteemit poikivat varmasti tukun tilanteita sekä rikkeitä, ja kun pillipiiparina häärii napolilaispiiskuri Ancelotin ”ylikuuma” unkarilainen ystävä Viktor Kassai, saattaa luvassa olla korttivoittoinen ilta. Kassaihan osaa lappuja nostella, joten yli 3,5 ja yli 4,5 kortista painetut kertoimet (1,62/2,15) kiinnostavat. Vetoan samaan syssyyn myös näkemykseeni ryhmien hyökkäysvoimasta sekä Napolin puolittaisesta ”pakkovoittotilanteesta” ja tartun kiinni yli 2,5 maalin lopputulemaan.

Myös PSV:n ja Interin välinen ottelu erektisoi ihmistä. PSV on ollut alkukaudella kotikentällään odotetun vahva – vahvuudesta osoituksena toimikoon muun muassa 3-0 -voitto Ajaxista. 13 maalia neljässä himamatsissa ja yhteensä 26 byyriä seitsemässä sarjaottelussa… ja kyllä, onhan Italian liiga kokonaisuudessaan Hollannin vastaavaa tasokkaampi ja Inter vahva kuin Arto Javanaisen mykkä pukukoppihiihtäjä, mutta PSV:n hyökkäyspään titaanisuus piilee suuremmilta osin juurikin kotikentällä. On suorastaan jännä nähdä, miten Hollannin ykkösniput Euroopan suurimpien liigojen kärkiryhmiä vastaan rimpuilevat, Ajax:han ehti jo eilen Bayern Müncheniltä vieraissa pisteen napata.

Kummallakaan ryhmällä ei pahempia poissaoloja ole, ja vaikka minimaaliseksi suosikiksi laskettu Inter otteluun hieman puolustusvoittoisemmin lähtisikin, tulee PSV murtamaan allekirjoittaneen papereissa italialaisten puolustuksen, mikä taas vääjäämättä muokkaa pelistä avoimemman ja maaliodottamaa nostavan. Yli 2,5 maalin lopputulema ei välttämättä ole ollenkaan huono vaihtoehto.

Entäpä sitten Tottenhamin ja Barcelonan välinen myräkkä? Näinpä näin, katsokaa televisiosta älkääkä pohtiko.

Tästä linkistä markkinoiden parhaisiin kertoimiin.

Katso myös: Zlatan Ibrahimovic täyttää 37 vuotta – videokooste legenda upeimmista maaleista

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here