Lecce taistelee säilymisestä Parman isäntänä

Lecce taistelee sarjapaikkansa puolesta tänään klo 21:45 alkaen, kun Stadio Via del Marelle saapuu vieraaksi Parma.

Serie A:n kausi on tulossa päätökseensä ja eilen illalla ratkottiin jo kärkipään lopulliset sijoitukset. Tälle päivää on vielä jäljellä jännitystä putoamistaistelun suhteen. Liipaisimella Leccen lisäksi on Genoa, joka pelaa oman ottelunsa Hellas Veronaa vastaan kotona.

Leccen kausi on mennyt hyvin pitkälti sarjataulukon pohjalla. Täksi kaudeksi pääsarjaan noussut Fabio Liveranin nippu tarvitsee tänään kolme pistettä, mikäli se mielii Serie A -pelejä pelata myös ensi kaudella. Genoa on kuitenkin pisteen edellä sarjassa, joten homma ei ole täysin lecceläisten omissa käsissä.

Parma on varmistanut oman sarjapaikkansa jo pitkän aikaa sitten, eikä panosta tälle iltaa liiemmin piisaa. Lecce on syystäkin kertoimissa ennakkosuosikki. Vieraiden mahdollisuuksia laskee myös loukkaantumishuolet. Jengin paras maalipyssy Andreas Cornelius ei ole tänään kehissä, jonka lisäksi myös Matteo Scozzarella, Hernani, Alberto Grassi ja Gaston Brugman missaavat illan matsin.

Myös Lecce lähtee matsiin ilman parasta maalintekijään Marco Mancosua, jolla on lihasvamma riesanaan. Lecce joutuu pärjäämään myös ilman Nehuen Pazia, jolla on korttitili täyttynyt.

Leccen matsit ovat tavallisesti olleet maalirikkaita, sillä joukkueen puolustus on päästänyt kauden mittaan koko Serie A:n eniten maaleja. Tänään on kuitenkin koko kauden kenties tärkein matsi ja ottelun kuva lienee varovainen. Kotijoukkueen täytyy voittaa ja pitää Parma poissa maalipaikoilta. Alle 3.5 maalin linja saa mukavaa kerrointa ja lähdetään haistelemaan tätä lapulle.

Pelivihje: Ottelussa alle 3.5 maalia (1.89 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Bastian Schweinsteigerin upea maali MLS:ssä 2018

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here