Lazion ja Zenitin kohtaamisesta sinkkukohde tuplaukseen

Lazion ja Zenitin kohtaamisesta poimitaan sinkkukohde tuplauksen toiseen päivään, kun klo 22:00 alkaen Stadio Olimpicolla pelataan taas Mestarien liigaa.

Mestarien liigassa pelataan taas – tässä tiistain ja keskiviikon ottelut

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

F-lohkon tilanne on kohtalaisen tasainen. Dortmund on kuuden pisteensä kanssa piikkipaikalla, Lazio tulee perässä viidellä ja Club Brügge neljällä pisteellä. Zenit pitää perää yhden pisteen myötä.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen nähtiin neljäs päivä tätä kuuta, kun tällöin Pietarissa tasattiin pisteet 1-1 tuloksella. Huomattavaa on kuitenkin, että Lazio pelasi kapealla miehistöllä koronamurheiden vuoksi. Tänään kokoonpanotilanne on parempi, mutta esimerkiksi Sergej Milinković-Savić puuttuu vahvuudesta, joka on eittämättä Laziolle iso menetys.

Nyt ollaan kuitenkin Roomassa ja se nostaa Biancocelestin ennakkosuosikiksi. Tähän tartutaan myös tuplauksen puolesta, sillä Lazion voitto yhdistettynä pieneen overiin nostaa kertoimen mukavasti yli kahteen. Stadio Olimpico ei ole mukavin paikka vierasjoukkueelle vaikka yleisöä ei lehtereillä olekaan ja Zenit ei vaan tule tänään kyydissä pysymään.

LYÖ VETOA!

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here