Lazion ja Interin kärkikamppailussa maalikimaraa

Lazion ja Interin kärkikamppailussa Serie A:n sunnuntai-illassa on odotettavissa maalikimaraa. Tänään pelataan todella suurista pisteistä, etenkin Lazion pitäisi päästä ryöstämään vierailta pisteet jotta Inter ei karkaa.

Coolbetin viikon valiovihje: Stamford Bridgellä nähdään maaleja?

Serie A on erittäin jännittävässä tilanteessa. 23 pelatun ottelun jälkeen Inter, Juventus ja Lazio kamppailevat mestaruudesta selkeimmin. Inter ja Juve ovat 54 pisteessä, kun taas Lazio on pisteen perässä. On siis sanomattakin selvää, että tänään pelataan erityisen tärkeistä pojoista.

Lazion ja Interin aiemmat kohtaamiset viime aikoina ovat olleet yhden maalin pelejä. Tänään kuitenkin vastakkain ovat tulikuumat Ciro Immobile ja Romelu Lukaku, enkä usko millään vain yhden maalin ratkaisuun.

Inter on paperilla aavistuksen parempi joukkue, mutta kotietu ja täyteen myyty Olimpico kääntävät kelkkaa Laziolle. Kokoonpanojen osalta tilanne on myös parempi kotijoukkueen suhteen, sillä taivaansinisiltä puuttuu ainoastaan nilkkavammaa kärsivä Senad Lulic. Interiltä sivussa ovat Roberto Gagliardini, Stefano Sensi, Sebastiano Esposito ja ykkösveskari Samir Handanovic.

Pelivihjeessä uskotaan Lazion iskevän vähintään kaksi golazoa Interin verkkoon. Ykkösvahti Handanovicin poissaolo on yllättävän iso tikki Nerazzurille, sillä Daniele Padelli ei ole varsinaisesti vakuuttanut maalinsuulla. Näin ollen tehokasta ja dynaamista futista pelaava Lazio voi tänään iskeä useammankin osuman Padellin selän taa.

Lazio yli 1.5 maalia (2.17)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

Tsekkaa myös klassikkovideo: Brassipakki Marcelo ja maailman ihanin haltuunotto

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here