Lauantain Valioliigat – Nouseeko Manu?

valioliiga

 

Tänään pelataan upeita pelejä Englannissa.

Aloitetaan Burnleyn ja Manun kohtaamisesta.

Manu oli laahannut oman tasonsa alapuolella kaksi edellistä peliä Valioliigassa ja 4-0 tappio cupissakaan ei hymyilytä faneja. Tänään on kuitenkin Manun aika nostaa taso takaisin sille hyllylle, millä sen kuuluisikin olla.

Shinji Kagawa lähetettään takaisin Dortmundiin, sekä monia muita huhuja liikkuu pelaajien liikkumisesta puolin ja toisin. Angel Di Marian tuominen joukkueeseen piristää varmasti peliesityksiä, joten Burnleyn huonosti alkanut kausi saa jatkoa ja lapulle voi laittaa Manu-1, johon Betsson antaa kertoimen 2.40.

 

Toinen ottelu johon tungemme nenämme on QPR – Sunderland. Ärrät ovat pelanneet viimeiset neljä ottelua todella huonosti, kun taas Sunderland on ottanut tasurin muunmuassa Manulta.

QPR:n maalintekijä Loic Remy on todennäköisesti siirtymässä Chelseaan, joten hyökkäysosasto ottaa taas pienen takaiskun, mikäli Remy ei pelaa. Viimeisessä 4 pelissä QPR on päästänyt 7 maalia ilman, että itse olisi osunut kertaakaan.

Sunderland taas on pelannut tappioitta viimeiset neljä ottelua ja varsinkin Betssonin 3.10 kerroin huutaa laittamaan tätä lapulle.

 

Kolmas ottelu on Everton – Chelsea. Vaikka Chelsean uusi hyökkääjä Diego Costa ei pelaisi, niin on silti Chelsean keskikenttä täynnä maalintekijöitä. Everton ei ole voittanut yhtään ottelua viimeiseen viiteen otteluun, kun taas Chelsea on samassa ajassa kerännyt 4 voittoa. Vaikka näistä osa on harjoitusotteluita, antaa se silti suuntaa vedoille.

Leicester laittoi Evertonin viime viikonloppuna lujille, joten se tulee olemaan helisemässä Chelseaa vastaan. Betsson antaa Chelsean voitolle kertoimeksi 2.19.

Tässä siis Puoliaika.comin lappu tälle päivälle:

Näyttökuva 2014-8-30 kello 12.40.39

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!