LASK Linz sytyttää

Eurooppa-liiga on saapunut ihmisten nivusia kostuttamaan! Ihanaa! Tällä kertaa raapustelu meni lähelle eli viiden tunnin päähän H-hetkestä, mutta kylläpä nyt edelleenkin hieman kirjaimia kehiin isken.

AZ Alkmaar – LASK Linz

Eurooppa-liigan alkulohkossa Sportingin, PSV:n ja Rosenborgin taakseen jättänyt ja tällä hetkellä hurjassa vireessä vaelteleva LASK kohtaa illalla vieraissa AZ Alkmaarin ryhmän matsissa, jonka kerroinasetelmaa en täysin tällä hetkellä allekirjoita. Tokihan ymmärrän monien AZ-palvonnan, mutten näe joukkueen viime aikoina kovinkaan mairittelevia meisselinpyörityksiä esittäneen.

LASK kaatoi kotoisessa sarjassa viime kierroksella vieraissa Itävallan liigan kovimman kiistakumppaninsa Salzburgin 2-3 ja on nyt voittanut sarjan kaikki 10 vieraspeliään maalierolla 22-5. LASK ja Salzburg ovat Itävallassa täysin omassa kastissaan, mutta kyllähän esimerkiksi LASK:in 0-0 -vierastasapeli ja 4-1 -kotivoitto PSV:n ryhmää vastaan Eurooppa-liigassa osoittavat, että itävaltalaistitaani pystyy laittamaan yllättävänkin väkeviä kapuloita hollantilaisten kärkijoukkueiden rattaisiin.

Olen useamman LASK:in pelin tällä kaudella pälyillyt, ja täytyy todeta joukkueen ennakkoluulottoman suorittamisen todella tehneen vaikutuksen. Joukkueen vääntöihin olen muutamaan otteeseen satsannut jo syksyisessä Eurooppa-liigan lohkovaiheessa sekä kotoisessa Itävallan sarjassa – nyt on sitten pudotuspelipanostuksen vuoro. Koska Eurooppa-liigan aiempi ideajoukkueeni Salzburg köyhtyi siirtomarkkinoilla ratkaisevilla hyökkäyspään pelaajilla, kiinnostaa tällä hetkellä pienesti myös LASK:in Eurooppa-liigan mestaruuskerroin.

Hollannin liigassa kakkosena möllöttävän AZ Alkmaarin viime aikojen suorittaminen on ollut ailahtelevaa. Joukkue hävisi ensin kotinurmellaan Hollannin cupin puolivälierissä Bredalle 1-3 ja sen jälkeen otettiin sarjamatsissa tukkaan putoamista vastaan taistelevalta Twenteltä 2-0 -lukemin. Mikä mielenkiintoisinta, joukkue painii tänään alapään ongelmien kanssa, sillä alakerrassa tai puolustavan keskikenttäveivarin roolissa häärivät runkokikkailijat Stijn Wuytens, Fredrik Midtsjö, Pantelis Chatzidiakos sekä Ron Vlaar näyttäisivät viimeisimmän tiedon mukaan kaikki lojuvan tänään nokkahuiluosastolla. LASK pääsee illan otteluun kutakuinkin parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten kokoonpanoetu kääntyy ehdottomasti vieraille.

Pelivalinta

LASK on hävinnyt viimeisestä 20 vieraspelistään ainoastaan kaksi (Club Brugge, Sporting), eikä AZ Alkmaarin vire ole aivan optimaalinen. LASK saattaa olla tämän kauden Itävallan mestari sekä Eurooppa-liigayllättäjä, ja kun kokoonpanouutisetkin tällä hetkellä ajatuksiani suosivat, tartun kiinni valintaan LASK Draw no bet kertoimella 2,12. Kertoimet juoksevat alaspäin, mutta kyllähän kaikki kakkosella alkava kyseiseen valintaan liittyvä nähnäin nyt meikäläisen lapulle kelpaa.

Kuten yllä totesin, myös LASK:in Eurooppa-liigavoittoon liittyvä kerroin 125 aiheuttaa erektiota, joten nappaan numerosarjaa pikkiriikkisellä summalla lapulle.

Sellaista, jalkapallo on kivaa ja niin edelleen.

Lisää kertoimia tästä.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here