Laita oma rivi sisään Coolpickzin ilmaiskierroksella ja voita 5000 €:n jackpot

Tänään starttaa Coolpickzin 66. kierros ja taas on 5000 €:n jättipotti tarjolla.

Kierrokseen on upotettu useita eri sarjoja, kuten Mestarien liigaa, Norjan ja Ruotsin sarjoja, sekä Veikkausligaa. Laita oma veikkauksesi sisään Coolpickzin sivuilla ja ole mukana voittamassa jopa 5000 €:n jackpottia.

Näyttökuva 2016-4-26 kello 10.43.52

Nostamme kaksi ottelua lähempään tarkasteluun.

Manchester City – Real Madrid

Manchester City isännöi tänään Real Madridia Mestarien liigassa. Real on huomattavasti parempi joukkue pelaajamateriaaliltaan ja on varmasti nälkäisempi tähän otteluun lähdettäessä.

Ottelusta tulee varmasti runsasmaalinen, mutta emme näe, että Cityllä olisi mitään kovin kaksisia saumoja voittaa tätä ottelua.

HIFK – KuPS

HIFK on kärsinyt pahoista loukkaantumisista ja se näkyi eilen PS Kemiä vastaan. Kemillä oli paremmat maalintekopaikat, eivätkä helsinkiläiset oikein saaneet peliään kunnolla uomaansa. Torstaiksi tilanne on kuulemma parantumassa kun keskikenttä vahvistuu hieman. Vierailijat puolestaan ovat pelanneet huonon kauden, sillä he hävisivät kolme ensimmäistä otteluaan, mutta ottivat pienen ryhtiliikkeen Lahtea vastaan.

Helsinki on kuitenkin usealle joukkueelle vaikea paikka ja uskomme, että maaleja tullaan näkemään ja kotijoukkue ottaa tästä yhden maalin voiton.

Joku suomalainen onnekas napautti jackpotin kiinni viime kierroksella ja jakoi 5000€ norjalaisen pelaajan kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here