Laita oma rivi sisään Coolpickzin ilmaiskierroksella ja voita 5000 €:n jackpot

Tänään starttaa Coolpickzin 70. kierros ja taas on 5000 €:n jättipotti tarjolla.

Homma on todella yksinkertainen. Veikkaa 15 ottelun oikea merkki ja veikkaa viisi peliä, missä tulee runsaasti maaleja (3+), sekä viisi peliä missä ei maaleilla juhlita (0-2). Mitä enemmän saat oikein sitä paremmille sijoille nouset. Viisi parasta pelaajaa saa rahapalkintoja.

Kierrokseen on upotettu useita eri sarjoja, kuten Valioliigaa, Norjan ja Ruotsin sarjoja, sekä La ligaa. Laita oma veikkauksesi sisään Coolpickzin sivuilla ja ole mukana voittamassa jopa 5000 €:n jackpottia.

Coolpickz

Nostamme kaksi ottelua tarkempaan käsittelyyn.

Aston Villa – Newcastle

Aston Villalla ei ole enää syitä, miksi he pelaisivat ottelun täysillä, kun taas puolestaa vierailijoille pisteet ovat elintärkeitä säilymisen kannalta. Villan Aly Cissokhon poissaolo näkyy kapeassa puolustuslinjassa, joten tänään Villa lähtee todennäköisesti keskikenttäpainotteisella avauksella liikkeelle. Tämä nostaa hyökkäspeliä hieman ylöspäin, mutta jättää puolestaan tilaa vaarallisille vastahyökkyäksille.

Tähän laitetaan 2 ja runsaasti maaleja.

Leicester – Everton

Leicesterin mestaruus varmistui pienellä antikliimaksilla, sillä se ratkesi Tottenhamin ja Chelsean ottelussa, minkä Kettujen pelaajat katsoivat Jamie Vardyn luona.

Tänään Ketut varmasti haluavat pelata katsojille ja juhlia pytyn nostamista kotikentällään. Odotamme Leicesterin murskavoittoa vaikka Daniel Drinkwater ja Robert Huth ovat pelikiellon takia poissa kokoonpanosta.

Tähän laitetaan 1 ja runsaasti maaleja.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here