Lahden ja Interin kohtaaminen poimitaan tuplaukseen

Lahden ja Interin kohtaaminen poimitaan sinkkukohteen muodossa tuplauskupongille, kun pelitarjonta maanantain futisympyröissä on kohtalaisen suppea.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Kohde: Inter/tasapeli ja molemmat joukkueet tekevät maalin

Sarjakakkonen Inter matkustaa Lahden suuntaan taistelemaan tärkeistä pisteistä. HJK ottanut pienen hajuraon Interiin ja KuPSiin, joten välimatkan kasvua ei varmasti turkulaisten leirissä haluta.

Inter on ollut tällä kaudella tehokas joukkue ja sinimustien luotsi Jose Riveiro voi olla tyytyväinen joukkueeseen. Torstaina tuli kuitenkin lähtöpassit Eurooppa-liigassa ja paluumuuttaja Benjamin Källman otti hieman tälliä. Källman kuitenkin on seuran tietojen mukaan pelikunnossa tänään.

FC Lahti on ollut pirteä viime pelissään ja ei tänään Interiä helpolla päästä. Altavastaajana lähtevä lahtelaisjoukkue on kunnostautunut etenkin tehokkuudessa, joka on kuitenkin näkynyt myös omiin päästetyissä maaleissa. Isketäänkin lapulle kohde, jossa riittää Interin voitto tai tasatulos, kunhan molemmat jengit maalaavat vähintään kertaalleen.

LYÖ VETOA!

 

Video: FC Hongan Tiia Savolainen pamautti täydellisen ylänurkkamaalin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here