La Ligasta poimitaan sinkkukohde tuplaukseen

La Ligasta poimitaan sinkkukohde tuplaukseen viikon alkajaisiksi, kun Celta Vigo ja Cadiz taistelevat paremmuudestaan klo 22:00 alkaen.

Coolbetin Joulukalenteriin!

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

La Ligan illan ainokaisessa pelataan Estadio de Balaídosin viheriöllä, joka myös Celta Vigon kotipyhättönä tunnetaan. Vieraaksi saapuu sarjanousija Cadiz, jonka otteet ovat olleet vakuuttavia pitkin alkukautta.

Cadizin hienot otteet altavastaajan asemasta ovat olleet hämmästyttäviä. Joukkue kaatoi aiemmin tänä syksynä vieraissa Real Madridin luvuin 0-1 ja edellispelissä kaatui Barcelona 2-1. Ei ihan tavallista herkkua Cadizin kokoiselle seuralle, joka on täksi kaudeksi pääsarjaan palannut.

Isäntäjoukkue on kaatanut kahdessa edellisessä matsissaan Granadan ja Athletic Bilbaon, lähtien myös tänään ennakkosuosikkina mittelöön. Konkariosastoon kuuluva Iago Aspas on sarjan parhaimpien maalintekijöiden joukossa ja on varmasti punakynällä merkattu pelaaja myös Cadizin taktiikkapalavereissa.

Ei lähdetä povaamaan pisteiden jaon suhteen mitään, vaan isketään hyvällä kertoimella molempien joukkueiden maalia. Cadiz on sarjan parhaimpien vierasjoukkueiden osastoa ja onnistunut tasaisesti maalinteossa vieraissa. Celta on tuskin nollille kuitenkaan jäämässä, joten kertoimella 2.12 tämä kohde poimitaan kiinni.

TUPLAAMAAN!

Video: Bayer Leverkusen nousi sarjakärkeen – Leon Bailey tykitti komean osuman

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here