La Ligassa kärkikolmikko yhden pisteen sisällä

La Ligan kärki tiivistyy eilisten tasapelien myötä.

Levante pääsi yllättämään Barcelonan tasapeliin. Ennakkoon ottelu oli vedonlyöntibookkaajien perusteella pelattu Barcelonan helppoon voittoon. Levante kuitenkin kaikkien yllätykseksi meni ottelussa 1-0 johtoon, kun peli oli 11. minuutilla. Juhlaa ei kestänyt kovin kauaa, sillä Gerard Pique tasoitti 8 minuuttia myöhemmin luvuiksi 1-1, jotka olivat ottelun päätöslukemat.

Atletico Madridilla oli otteluun lähdettäessä tieto, että voitolla heillä olisi mahdollisuus nousta yksin liigan kärkeen. Ottelu alkoi lupaavasti, sillä David Villa vei isännät 1-0 johtoon 18. minuutilla. Madridilaisten harmiksi Sevillan Ivan Rakitic onnistui laittamaan pallon pilkulta maaliin 20 minuuttia ennen loppua.

Nyt Atletico ja Barcelona ovat tasapisteissä 51:llä pisteellä ja Real Madrid vain pisteen päässä kaksikosta.

Katso videosta Barcelona-pelin kohokohdat.