Kymppi suosikeille tuo yli satasen Valioliigasta keskiviikkona

valioliigan lauantai

Englannin Valioliigassa on käsillä jännät hetket, sillä jäljellä on enää alle kymmenen ottelukierrosta. Mestaruustaistossa huomio kiinnittyy Manchester Cityyn sekä Liverpooliin, jotka ovat vain yhden pisteen päässä toisistaan (Cityllä yksi peli vähemmän pelattuna). Neljän parhaan joukkoon tungosta riittää, sillä Tottenham, Chelsea, Arsenal sekä eilen Wolverhamptonille hävinnyt Manchester United ovat vain 3 pisteen sisällä toisistaan. Keskiviikon kierroksella tulessa ovat Tottenham, Chelsea sekä City. Seuraavassa ennakoimme hieman illan otteluita.

Tottenham debytoi uudella stadionilla – City ja Chelsea ylivoimaiset suosikit

Valioliigassa 4. sijalla oleva Tottenham on pelannut ailahtelevasti koko kauden ajan. Spurs meinasi jo pelata itsensä ulos Mestarien liigasta lohkovaiheessa, mutta loistava loppukiri takasi lopulta jatkopaikan pudotuspeleihin. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Dortmund ja nyt on edessä puolivälierät, jossa vastaan asettuu Manchester City.

Valioliigassa otteet ovat olleet myös yhtä vuoristorataa. Spurs oli vielä mestaruustaistossa mukana pari kuukautta sitten, mutta viime ajat ovat olleet vaikeita ja tällä hetkellä joukkue taistelee viimeisestä Mestarien liigan paikasta kynsin ja hampain.

Yksi kauden ongelmista on ollut jo huvittaviakin piirteitä saanut Stadion-hanke, joka on viivästynyt kauden alusta alkaen. Nyt kuitenkin kaikki on valmista ja kauden ensimmäinen peli pelataan tänään Crystal Palacea vastaan The Lanella. Tottenham lähtee illan otteluun ailahtelevista esityksistään huolimatta selvänä suosikkina.

Illan kaksi muuta ottelua ovat: Manchester City vs. Cardiff sekä Chelsea vs. Brighton, joista kummastakin on odotettavissa selvät kotivoitot. Varsinkin Manchester City tulee varmasti piiskaamaan taululle isot numerot, sillä maaliero on tärkeässä asemassa, jos joukkueet ovat viimeisen kierroksen jälkeen tasapisteissä. Myös Chelsean tarvitsee parantaa maalieroaan, sillä se on tällä hetkellä heikoilla, mikäli mennään maalisuhdevertailuun muiden nelossijasta taistelevien joukkueiden kanssa.

Yllätyksiä toki nähdään Valioliigassa, mutta keskiviikko vaikuttaa ennakkoon ajateltuna suosikkien juhlapäivältä!

Näin kymppi tuo yli satasen palautuksen suosikeilla

Peliyhtiö Coolbet tarjoaa illan otteluihin suosikkien (Chelsea, Tottenham, Manchester City) voitoille yhteiskertoimen 2,07. Uutena asiakkaana saat korotettua triplan kertoimen viisinkertaiseksi, jolloin saat yli satasen palautuksen vain kympin panoksella. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

  1. Siirry kampanjasivulle tästä linkistä
  2. Valitse kampanjasivulta tarjous: TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee 10 € talletus, jonka jälkeen sinulla on 50 € pelirahaa
  3. Valitse lapullesi suosikit ja pelaa koko pelikassa yhdistelmävedolle (Chelsea & Tottenham & Manchester City)
  4. Jos suosikit voittavat, nappaat 10 euron sijoituksella 103,5 euroa (50 x 2,07)

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Yllä mainitut kertoimet on tarkastettu artikkelin kirjoitushetkellä. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Muista lukea myös kampanjan säännöt ja ehdot.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here