Kylian Mbappé valittiin vuoden pelaajaksi Ranskassa – vihjasi jättävänsä PSG:n!

Kylian Mbappé valittiin sekä vuoden pelaajaksi että vuoden nuoreksi pelaajaksi Ranskan Ligue 1:n palkintogaalassa sunnuntaina. 

Kylian Mbappéa on huhuttu jo tovin muun muassa Real Madridin riveihin, mutta toistaiseksi siirtohuhuille ei olla saatu mitään konkreettista katetta. Nyt asia kuitenkin muuttui kuitenkin kertaheitolla, kun Mbappé itse pääsi ääneen palkintogaalassa.

Vastaanotettuaan palkinnot 2000-luvun alussa muun muassa Guingampin ja Marseillen riveissä pelanneelta Didier Drogbalta Mbappé antoi selkeän vihjeen tulevaisuuden suunnitelmistaan.

– Tämä on erittäin tärkeä hetki urallani, sillä olen tullut risteykseen. Olen oppinut täällä (Pariisissa) paljon, ja nyt on ehkä hyvä hetki saada lisää vastuuta. Toivon, että se tapahtuu Paris Saint-Germainissa ja se toisi minulle runsaasti iloa. Tai ehkä se voisi tapahtua jossakin muualla jonkin toisen projektin parissa, Kylian Mbappé runoili.

Viime kesänä maailmanmestaruutta Ranskan paidassa juhlinut 20-vuotias Mbappé on pelannut sensaatiomaisen kauden. Kaikkiaan 32 liigamaalia paukutellut supertalentti johtaa Ligue 1:n maalipörssiä peräti kymmenen maalin erolla Lillen Nicolas Pepéen ennen kauden päätöskierrosta. Kaikki kilpailut mukaan lukien Mbappé on tällä kaudella viimeistellyt 38 maalia ja antanut 17 maaliin johtanutta syöttöä.

Kylian Mbappé vihjasi mahdollisesta seurasiirrosta

https://twitter.com/BBCSport/status/1130341987415203842

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – –

Katso myös: Video: Pablo De Blasis iski unelmavolley Barcelonan verkkoon

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here