Kylian Mbappe maalasi ilotulituksen säestämänä – katso video!

Kylian Mbappe ja PSG järjestivät sunnuntaina komean näytöksen, johon myös St. Etiennen kannattajat ottivat oleellisesti osaa.

Ranskan Ligue 1:n tasaisessa keskikastissa vääntävän St. Etiennen sunnuntainen kotiottelu PSG:tä vastaan lähti väärille raiteille heti alkumetreillä. Ensin brassitähti Neymar vei vierailijat johtoon vain kymmenen minuutin pelin jälkeen, eikä Jean-Eudes Aholoun 25. minuutilla ottama punainen kortti varsinaisesti helpottanut asioita.

Lisää vettä isäntien niskaan satoi vielä avausjakson lopulla, kun Kylian Mbappe tuplasi pariisilaisten johdon Neymarin esityöstä. Toisella jaksolla PSG maalasi vielä kahdesti, kun rangaistuspotkussakin epäonnistunut Mauro Icardi ja illan toisensa viimeistellyt Mbappe osuivat.

Ottelun viimeiseksi jäänyt Mbappen 0-4 maali oli varsin erikoinen. PSG:n vastahyökkäyksen aikana ottelun aikana ahkerasti soihduttaneet St. Etiennen kannattajat nimittäin tulittivat ilotulitteita taivaalle päätykatsomosta. Soihdut ja ilotulitteet eivät maaliaan tuulettanutta Mbappea häirinneet mutta ottelun tuominnut Ruddy Buquet oli asiasta eri mieltä.

Ranskalaistuomari keskeytti ottelun hetkeksi, ja rakettishown päätyttyä ottelu pystyttiin pelaamaan loppuun.

Kylian Mbappe viimeistelee ja ilotulitteet paukkuvat

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – –

Katso myös: Video: Pukki sijoitti kauniin osuman – Norwich haki vieraspisteen Leicesteristä