Kuva: Tasoitus lisäajan 9. minuutilla – fanit riisuivat vaatteet pelaajalta!

Fanit riisuivat vaatteet Sampdorian Riccardo Saponaralta, kun tämä iski lisäajalla pallon Lazion verkkoon. 

Lauantaina pelattu Lazion ja Sampdorian välinen ottelu oli alusta asti värikäs ja vaiherikas, eikä se taatusti jättänyt kannattajia kylmäksi. Konkarihyökkääjä Fabio Quagliarella vei vieraat johtoon avausjaksolla, mutta Francesco Acerbi toi Lazion tasoihin 79. minuutilla.

Toisen jakson lisäajan alussa Sampdorian maailma näytti murenevan totaalisesti. Ensin Bartosz Bereszynski ajettiin suihkuun, ja kuudennella lisäminuutilla Ciro Immobile pommitti Joachim Andersenin käsivirheestä seuranneen pilkun maaliin.

Serie A:n keskikastiin kuuluva Sampdoria ei kuitenkaan luovuttanut, vaan Riccardo Saponara toi vieraat väkisin tasoihin, kun pelikellossa oli jo 99 minuuttia.

Maalin jälkeinen juhlinta karkasi aavistuksen lapasesta, sillä Saponara riisui ensin itse paitansa, jonka jälkeen maalia juhlineet Sampdoria-fanit riisuivat mieheltä housutkin. Saponara sai tempauksestaan palkinnoksi keltaisen kortin.

Fanit riisuivat Riccardo Saponaran

https://twitter.com/sportbible/status/1071770017606324224?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1071770017606324224&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.mtvuutiset.fi%2Fartikkeli%2Fmita-ihmetta-iski-ottelun-tasoitusmaalin-komealla-karaokepotkulla-yhdeksannella-lisaminuutilla-fanit-juhlistivat-osumaa-repimalla-pelaajalta-housut-pois%2F7198580

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä

– – – – – 

Katso myös: Kuva: Taattua Zlatania – Photoshoppasi itsensä kuninkaan paikalle

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here