KuPS:n päävalmentaja Simo Valakarin sopimus purettu

Veikkausliigassa viime kaudella hopealle tullut Kuopion Palloseura ja seuran päävalmentaja Simo Valakari ovat purkaneet Valakarin valmentajasopimuksen päättymään heti.

KuPS tiedotti perjantaina, että purkusopimuksen allekirjoittamisen jälkeen seuran palkanmaksuvelvollisuus Simo Valakarille loppuu välittömästi ja Valakari on vapaa edustamaan mitä tahansa ulkomailla olevaa seuraa.

Valakarin ilmoitettua työantajalleen, Kuopion Palloseuralle, ettei hänellä enää ole intohimoa ja kykyä valmentaa KuPS:n edustusjoukkuetta ja valmennusryhmän menetettyä luottamuksensa päävalmentajaan, työnantaja Kuopion Palloseura Oy ja päävalmentaja Valakari ovat todenneet, ettei yhteistoiminnalle ole enää edellytyksiä, kerrotaan kuopiolaisten tiedotteessa.

Valakari myöntää, että purkamiseen johtanut tapahtumaketju on alkanut hänen aloitteestaan sen jälkeen, kun hän oli saanut sopimustarjouksen ulkomailta. Kuopiolaisten tiedotteen lopussa kerrotaan, että lisätietoja antaa asianajaja.

49-vuotias Valakari oli KuPS-peräsimessä marraskuusta 2020 lähtien.

Valakari on tähyillyt ulkomaille. Hän oli lähellä siirtyä skotlantilaiseen Motherwelliin viime elokuussa, mutta ei tullut lopulta valituksi. MTV3:n tietojen mukaan Valakarin todennäköisin uusi seura olisi latvialainen FK Auda.

Lähde: KuPS

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Angolan pelaajalta hävytön maali Afrikan futsalin mestaruuskisoissa
Seuraava artikkeliVideo: Norwichille komea vierasvoitto – Teemu Pukki aivan liekeissä

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän