KuPS vahvistuu MM-kisoissa pelanneella keskikenttäpelaajalla

KuPS

KuPS on solminut 1+1 -vuotisen sopimuksen nigerialaisen keskikenttäpelaaja Reuben Gabrielin kanssa. Gabriel siirtyy KuPS:n riveihin slovakialaisesta AC Trencinistä.

195-senttisellä ja 26-vuotiaalla Gabrielilla on tilillä kymmenen ottelua Nigerian maajoukkueessa, jonka lisäksi hänellä on kokemusta myös Brasilian vuoden 2014 MM-kisoista. Gabriel pelasi Brasilian vuoden 2014 MM-kisoissa neljännesvälieräottelussa Ranskaa vastaan.

Gabriel oli mukana myös Etelä-Afrikassa vuonna 2010 pelatuissa MM-kisoissa, mutta siellä tuolloin vielä nuorelle pelaajalle ei irronnut peliminuutteja.

”Me tunnemme ja tiedämme keskikenttäpelaajan hyvin: hän on pelannut samassa A-maajoukkueessa puolustaja Azubuike Egwuekwen ja hyökkääjä Gbolahan Salamin kanssa”, Kuopion Palloseura Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen toteaa KuPS:n verkkosivuilla.

Slovakiasta Kuopioon siirtyvällä Gabrielilla on kokemusta myös kahden ja puolen kauden ajan Portugalin pääsarjassa pelaavan Boavistan riveistä.

Gabrielin sopimuksesta kertoi ensimmäisenä Savon Sanomat ja KuPS vahvisti uutisen Facebook-sivuillaan.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!