Video: KuPS kaatoi Ilveksen lisäajalla – olisiko Saku Savolaisen voittomaali pitänyt hylätä?

Ilman tappioita Veikkausliigan kärjessä majaileva KuPS haki voiton Tammelan stadionilta puhetta herättäneellä lisäajan voitto-osumalla.

KuPS kaatoi vieraissa Ilveksen numeroin 1-2 (1-1) yli 7000 katsojan edessä Tammelan uudella stadionilla Veikkausliigassa perjantaina.

Jonathan Muzinga vei kuopiolaisvieraat johtoon heti 6. minuutilla, mutta Jorginho toi Ilveksen tasoihin 35. minuutilla. Jorginho otti reilun tunnin jälkeen hölmösti toisen keltaisen ja lensi suihkuun.

KuPS ei ollut vakuuttava miesylivoimalla, mutta sai tehtyä lopulta voittomaalin 94. minuutilla, kun Saku Savolainen puski pallon reppuun. Tilanteessa Savolainen oli käsillään Ilveksen Felipe Aspegrenin selässä.

Tilanne herätti paljon tunteita ja protestointia. Tuomariston mukaan Savolaisen käsien käyttö ei ollut liiallista, joten maali hyväksyttiin.

Veikkausliigan kärjessä on juuri KuPS (10 ottelua, 22 pistettä) ja toisena VPS (9 ottelua, 19 pistettä). Hallitseva mestari HJK on vasta viidentenä (11 ottelua, 16 pistettä).

Veikkausliigan ottelut

Pe 31.5. Ilves – KuPS 1-2
Pe 31.5. FC Inter – FC Haka 3-1
Pe 31.5. SJK – IFK Mariehamn 0-2
Pe 31.5. AC Oulu – HJK 1-0

Su 2.6. klo 16.00 Gnistan – FC Lahti
Su 2.6. klo 18.30 EIF – VPS

KATSO MYÖS: Video: AC Oulu kaatoi HJK:n Veikkausliigassa – Justin Rennicks niittasi voittomaalin

KuPS voittoon tällä maalilla

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliVideo: AC Oulu kaatoi HJK:n Veikkausliigassa – Justin Rennicks niittasi voittomaalin
Seuraava artikkeliVideo: Turvajärjestelyt pettivät Mestarien liigan finaalissa – kentälletunkeutujat juoksivat täysin vapaasti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän