Veikkausliigassa pelattiin perjantaina täysi kuuden ottelun kierros. KuPS otti kotivoiton hallitsevasta mestarista HJK:sta.

KuPS voitti kotikentällään HJK:n numeroin 2-1 (1-1) Veikkausliigassa perjantai-iltana. Kyseessä oli Kuopion Palloseuran 100-vuotisjuhlaottelu.

Kuopiolaisten Joona Veteli vei kotijoukkueen johtoon 18. minuutilla. HJK sai tehtyä tasoituksen aivan avausjakson lopussa, kun Topi Keskinen viimeisteli debyyttimaalinsa Veikkausliigassa.

Ottelun ratkaisu nähtiin 80. minuutilla. KuPS:n Seth Saarinen keskitti maalinedustalle, missä Saku Savolainen teki komealla syöksypuskulla 2–1-voittomaalin. HJK ei saanut isoa takaa-ajovaihdetta päälle, joten kolme pistettä Kuopioon.

Uusvanha päävalmentaja Jani Honkavaara on aloittanut KuPS:n peräsimessä vakuuttavasti, sillä kolmesta ottelusta on saldona täydet yhdeksän pistettä.