KuPS ja HJK irti euromatsien avausosissa

KuPS ja HJK ovat tänään irti euromatsien avausosissa, kun vastassa on kaksin kappalein suurseuroja. KuPS kohtaa Union Berlinin Olympiastadionilla ja HJK matkaa Istanbuliin Fenerbahcen vastukseksi.

Ilmainen Futisvisa: voita ilmaisveto live-vedonlyöntiin

KuPS – Union Berlin

Konferenssiliigan lohkovaihe on niin KuPSin kuin Unioninkin tähtäimessä, eikä varmaan kellekkään tule yllätyksenä saksalaisten ennakkosuosikin asema. Savolaiset ovat kuitenkin venyneet melkoisiin ihmeisiin näissä eurokarsinnoissa, eikä Union voi liian rotsi auki tähän vääntöön lähteä. Bundesliigan avauspelissään Union väänsi tasan Bayer Leverkusenin kanssa, joten kilpailulliset matsit on myös korkattu jo tälle kaudelle.

UB saa varmasti omat kannattajajoukkonsa myös liikkeelle Helsinkiin, kun tämä matsi Olympiastadionilla pelataan. Varsinainen kotietu on siis lähinnä nimellistä, mutta uskon silti KuPSin mahdollisuuksiin ainakin hyökkäyspäässä. Simo Valakarin nipun on iskettävä kaikki peliin heti ensimmäisessä osassa ja vähintään yksi osuma molemmille napataan kiinni lähes kahden kertoimella.

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1.94 @Coolbet)

Fenerbahce – HJK

Eiköhän Klubilla ole tiedossa varsin pitkä iltapuhde, kun Mesut Özil, Luis Gustavo ja muut taiturit isännöivät helsinkiläisiä Şükrü Saracoğlun nurtsilla. HJK on osoittanut kuitenkin esimerkiksi Malmö-parissa sen, että se pystyy laittamaan kampoihin myös isompiaan vastaan.

Toni Koskelan ryhmä saa lähteä varsin paineettomasti tähän pariin. Fener on näissä karkeloissa iso paha vastus ja ihme saadaan nähdä, mikäli turkkilaiset eivät tästä jatkoon marssi. Odotuksissa kuitenkin on, että Klubi parkkeeraa oman bussinsa heti alusta pitäen ja kolmen topparin turvin taistellaan Sarı Kanaryalarin hyökkäystä vastaan. Ainakin ensimmäinen puolisko mennään omissa odotuksissani maltillisesti ja tämän myötä ristiä lapulle ensimmäiselle jaksolle.

Pelivihje: Puoliaikatulos: X (2.40 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kertoimia ja ne voivat muuttua ennen ottelun alkua.

NAPPAA ENSITALLETUSBONUS!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here