Kuningaspeli-podcast – Jakso 2: Vieraana Mikael Gabriel – tsekkaa vinkit fantasypeliin, jossa pääpalkintona matka EM-finaaliin!

Kuningaspeli-podcast

Kuningaspeli-podcastin 2. jakso ilmestyi aivan jalkapallon EM-kisojen alla, joten siinä otettiin tiukasti katseet turnaukseen liittyvään fantasy-peliin.

Jason Nikkisen ja Lassi Hurskaisen juontaman podcastin toisessa jaksossa on vieraana Mikael Gabriel, joten nyt on todellakin kovan kaliiberin tähti mukana puhumassa jalkapallosta.

Suosittu muusikko pääsee puhumaan jalkapallosta, josta myös mieheltä löytyy omaa pelitaustaa. Mielenkiintoisessa jaksossa käsitellään tietysti myös perjantaina alkavia jalkapallon EM-kisoja, jossa Euroopan kovimmat jalkapalloilijat valtaavat viheriön.

Entä kumpi on parempi jalkapalloilija Lionel Messi vai Cristiano Ronaldo? Ota tuore jakso kuunteluun, niin saat vastauksen myös tähän kysymykseen.

Fantasy-peli on avoinna ensimmäisen ottelun alkuun saakka. Kilpailussa on pääpalkintona matka Berliinissä pelattavaan EM-finaaliin. Lue lisätiedot täältä!

Kuuntele myös: Kuningaspeli-podcast – Jakso 1: Vieraana Toni Koskela

Edellinen artikkeliJalkapallon EM-kisat käynnistyvät – tässä avausviikonlopun kaikki ottelut ja kellonajat
Seuraava artikkeliAC Oulu antoi kenkää valmennustiimilleen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän