Ykkösessä pelattiin maanantai-iltana kärkikamppailu, kun TPS isännöi Turussa kotkalaista KTP:tä. Pisteet matkasivat Kotkaan.

KTP kaatoi vieraissa TPS:n numeroin 1-3 (1-1) Ykkösen maanantain ainoassa kamppailussa. Ottelun hahmoksi nousi KTP:n 29-vuotias espanjalaishyökkääjä Mika, joka teki kaksi maalia.

Mika vei kotkalaiset johtoon upealla kudilla 16. minuutilla. TPS:n Linus Rönnberg kuitenkin tasoitti reilun puolen tunnin kohdilla taukonumeroiksi 1-1.

Ottelun voittomaali nähtiin reilun tunnin kohdilla, kun Mika pääsi avopaikkaan ja viimeisteli taidokkaalla nostolla lukemiksi 1-2. Vaihtomies Aleksi Tarvonen teki 81. minuutilla loppunumeroiksi 1-3.

Tappiostaan huolimatta TPS jatkaa Ykkösen kärjessä (13 ottelua, 27 pistettä). KTP on kakkosena (12 ottelua, 25 pistettä) ja EIF kolmantena (12 ottelua, 20 pistettä).