Kreikalla vastassa kisoihin liitänyt huuhkajanippu

Kreikalla on tänään vastassaan historiallisesti EM-kisoihin liitänyt huuhkajanippu. Riven johdolla mentiin kisoihin ja tänään tulee kokoonpano näkemään rutkasti muutoksia. Tätä Rive lupaili viikonloppuna.

15.11.2019 jää historiankirjoihin suomalaisessa jalkapallossa. Huuhkajat nappasivat 3-0 voiton Jasse Tuomisen ja Teemu Pukin heiluttaessa verkkoa. Tämä oli riittävä tulos kisapaikkaan, vihdoin ja viimein. Tämän myötä illan Kreikka-ottelu voidaan pelata lähes paineettomasti. Pieni sauma on nimittäin siihen, että Huuhkajat nousisivat kolmoskoriin EM-lohkoarvonnoissa. Tämä mahdollistaisi helpomman lohkon tuleviin kisoihin. Pelkkä voitto ei siihen kuitenkaan riitä, vaan karsintojen muut tulokset vaikuttavat tilanteeseen.

Kreikka ei ole koskaan ollut Suomelle kovin helppo paikka pelata vieraissa. Helppoa iltapuhdetta tuskin tänäänkään on tulossa, sillä kotijoukkue on parantanut otteitaan läpi karsintojen. Se peittosi Armenian vieraissa lukemin 0-1, sekä peittosi edellisessä kotiottelussaan Bosnia-Hertsegovinan numeroin 2-1. Tuon ottelun Huuhkaja-fanit varmasti hyvin muistavatkin.

Kokoonpanot ovat siis tänään sangen mielenkiintoista nähdä. Vastuuta tulee todennäköisesti pienemmässä roolissa olleille nimille. Sivussa tänään ovat ainakin Jasse Tuominen ja Albin Granlund. Myös kapteeni Tim Sparvin pelikunto on epävarmaa vihoittelevan pohkeen vuoksi.

Kreikalla on siis tänään mahdollisuudet päättää karsinnat kotiyleisön edessä voitokkaasti. Huuhkajat ovat viettäneet viikonloppua juhlahumussa, joka aiheuttaa aina oman rasitteensa nopeasti tulevaan vierasotteluun. Tähän yhdistettynä motivaatiokysymys ja kokoonpanon kierrätys, on Kreikan kelkkaan hypättävä.

Pelivalinta: Kreikka voittaa ottelun (2.05 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Video: Kuningas Litmasen toistaiseksi viimeisestä maaottelusta tasan 9 vuotta

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here