KPV ei tuo pisteitä tuliaisina kotiin

KPV matkaa tänään Helsinkiin, kun Telia 5G Areenalla vastassa on kotijoukkue HIFK. Veikkausliigan alaloppusarja potkaistaan siis käyntiin ja tiedossa on todella jännittäviä otteluita. Putoamiskamppailu on vielä tiukasti avoinna.

Tämän kauden putoamistaistelu käydään lähinnä KPV:n ja VPS:n välillä. Myös HIFK:lla riittää panosta tässä ottelussa, sillä alaloppusarjan voittaja pääsee pelaamaan yläloppusarjan kolmen heikoimman joukkueen kanssa lopputurnaukseen, jossa jaossa on yksi karsintapaikka Eurooppa-liigaan. SJK, FC Lahti ja RoPS mittelevät tästä tilaisuudesta HIFK:n kanssa.

Joukkueet ovat ehtineet levätä maajoukkuetauon aikana ja valmistautuminen on ollut ainakin Rödan leirissä tiukkaa. Päävalmentaja Tor Thodesenin mukaan HIFK:lla on edelleen tähtäin korkealla ennen kauden loppusuoraa. Maajoukkueiden mukana olleet Tuukka Andberg ja Joel Mattson löytyvät HIFK:n avauksesta tänään, joten turhaa kierrätystä ei nähdä. Kokkolalaisten tilanne on piirun verran parempi ja heillä ei kokoonpanossa menetyksiä ole. Avauksesta tippuva Juhani Pikkarainen saa lepuutusta, sillä nuori toppari oli Pikkuhuuhkajien mukana.

HIFK ja KPV ovat kohdaneet kaksi kertaa tällä kaudella. Näistä matseista ensimmäinen oli Kokkolan keskuskentällä, jossa pisteet jaettiin 1-1 tasatuloksella. Jälkimmäinen ottelu oli sen sijaan Telskillä, jossa HIFK teki hurjan comebackin nousten 0-2 tappioasemasta 3-2 voittoon.

Nousu voittoon oli erittäin vakuuttava, muttei yllättävä ottaen huomioon näiden kahden joukkueen keskinäistä historiaa. Kaikki Helsingissä pelatut ottelut tällä vuosikymmenellä ovat menneet HIFK:n nimiin. Tänään ei ole mitään syytä uskoa, että KPV pääsisi HIFK:n yllättämään. Lapulle lyödään ilomielin kotijoukkuetta.

Pelivihje: HIFK (2.25 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Rafael lopettaa – suomifutiksen todellisella brassilegendalla takana huikea ura

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here