Koskettava video: Ian Wright näkee vanhan opettajansa, jonka luuli jo menehtyneen

Englantilaishyökkääjä Ian Wright pelasi hienon uran ja hän oli pidetty pelaaja. 2000-luvun alussa nähtiin koskettava hetki, jossa Wright oli osallisena. 

Tätä nykyä 56-vuotias Ian Wright pelasi ammattilaisena vuodet 1985-2000. Hänen uransa parhaimmat vuodet olivat Crystal Palacessa vuodet 1985-1991 sekä Arsenalissa vuodet 1991-1998. Englannin maajoukkueessa hän pelasi 33 ottelua ja teki yhdeksän maalia.

Ammattilaisuransa jälkeen Wright on ollut tuttu näky Valioliiga-otteluiden katsomoissa ja erilaisissa kommentaattoritöissä. Pelaajauran päätyttyä Wright yllätettiin toden teolla.

Sydney Pigden oli toisen maailmansodan veteraani, joka teki sotien jälkeen pitkän uran opettajana. Yksi hänen oppilaistaan 70-luvulla oli Ian Wright, joka myöhemmin elämänsä aikana usein kehui Pigdenia mahtavaksi opettajaksi.

Tässä 2000-luvun alussa kuvatulla videolla Wright yllätetään, kun hän näkee entisen opettajansa. Wright on ollut siinä luulossa, että Pigden on jo menehtynyt. Pöllämystynyt Wright ottaa myös saman tien hatun pois päästään. Hieno video!

Pigden kuoli joulukuussa 2017.

Koskettava video Ian Wrightista ja hänen opettajastaan

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
Katso myös: Rasmus Karjalainen maalasi taas Hollannissa – katso video!

Edellinen artikkeliVideo: Martin Ødegaardin vasuri lauloi – kaunis vapari aivan yläpesään
Seuraava artikkeliDavid de Gea imuroi Watfordia vastaan – katso video!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän