Kooste: Uruguay – Englanti

Luis Suarez on tullut takaisin!

Ensimmäisessä pelissä poissaolollaan loistanut Suarez oli Englantia vastaan pelin tärkein mies. Liverpoolin kärki teki kahdella maalillaan Englannin etenemisestä erittäin haastavaa, sillä ainoa tapa millä englanti pääsee jatkoon on se, että jos Italia voittaa Costa Rican ja Uruguayn, sekä Englanti voittaa Costa Rican. Lädeillä on siis vielä mahdollisuus päästä jatkoon.

Itse ottelu oli erittäin vauhdikas ja ottelu olisi voinut mennä kummallekkin, sillä molemmilla oli upeita paikkoja tehdä maaleja. Yksi illan positiivisimmista yllätyksistä oli Wayne Rooneyn maalittoman putken katkeaminen.

Ottelussa Uruguay meni 1-0 johtoon 39. minuutilla, kun PSG:n Edison Cavani laittoi täydellisen keskityksen Suarezin päähän ja hänen oli helppo työ tuikata pallo sisään. Kommentaattorina toiminut Petteri Forssell olisi kuulemma omien sanojen mukaan tehnyt paikasta päällä maalin.

Englanti kolisteli jo ylärimoja ennen kuin Rooney iski upeasta syötöstä pelin tasoihin 75. minuutilla.

85. minuutilla Englannin puolustaja Steven Gerrard laski pallon tuloradan väärin ja syötti Suarezin kasvokkain maalivahti Joe Hartin kanssa. Hyökkääjä ei erehtynyt ja iski pallon verkkoon.