Kooste: Uruguay – Costa Rica

720px-WC-2014-Brasil.svg

Kun otteluun lähdettiin, oli kaikki paine Costa Ricalla, sillä vain harva uskoi heidän jaksavan Uruguayn nimekkään joukkueen perässä koko 90 minuuttista.

Tämä tunne vain vahvistui kun PSG:n Edison Cavani vei Uruguayn 1-0 johtoon rankkarista.

Piskuinen Costa Rica ei kuitenkaan missään vaiheessa luovuttanut, vaan jatkoi raivokasta taisteluaan. Tämä taistelu palkittiin 54. minuutilla kun Joel Cambell tasoitti lukemat 1-1. Tästä meni vain muutama minuutti ja Costa Rica meni johtoon 2-1 Oscar Duarten maalilla.

Todella ison esteen Uruguayn jatkohaasteille laittoi vielä juuri minuutti ennen maalia vaihdosta tullut Marco Ureña, viemällä Costa Rican 3-1 johtoon. Tästä ei Uruguay noussut ja Maxi Pereira vaikeutti hommaa entisestään ottamalla suoran punaisen pelin lopussa.