Kooste: Sveitsi – Ranska

Eilisen iltaottelu osoittautui yhdeksi kisojen vauhdikkaammaksi otteluksi.

Ranskan maalijuhlat alkoivat 17. minuutilla, kun Oliver Giroud vei joukkueensa 1-0 johtoon. Tästä vain minuutti niin Blaise Matuidi tuplasi Gallian kukkojen johdon.

Ranskalla oli mahdollisuus mennä 32. minuutilla 3-0 johtoon, mutta Karim Benzema mokasi rankkarin. 40. minuutilla Mathieu Valbuena kuitenkin onnistui ja tauolle lähdettiin Ranskan 3-0 johdossa.

67. minuutilla luvut 4-0 tauluun iski hyvässä vireessä ollut Karim Benzema ja tästä muutamia minuutteja niin Moussa Sissoko vei joukkueensa huikeaan 5-0 johtoon.

Sveitsi näytti kuitenkin, ettei luovuttanut vaan kavensi Blerim Dzemailin ja Granit Xhakan maaleilla 5-2 lukemat taululle.

Ottelu oli todella huikea ja sen takia tarjoamme pidemmän koosteen tähän otteluun.