Kooste: Norsunluurannikko – Japani

Aamuyön pikkutunneilla kotiin sporttibaareista valuneita hemmoteltiin vielä Norsunluurannikko – Japani -ottelulla.

Japani aloitti vahvasti menemällä Keisuke Hondan maalilla 1-0 johtoon, kun peli oli vanhentunut 16 minuuttia. Ensimmäinen puoliaika päättyi myös näihin lukemiin, vaikka molemmilla oli paikkoja tehdä maali.

Toinen puoliaika oli ehtinyt vanhentua vajaat parikymmentä minuuttia, kun alkoi 21-vuotiaan Toulouse laitapakin, Serge Aurierin show. Ensin hän tarjoilee Wilfred Bonyn täydelliseen juoksuun täydellisen keskityksen ja pallo painuu puskusta takakulmaan. Peli 1-1. Tämän jälkeen hänen taas täydellinen keskitys napsahtaa Gervinhon päähän ja oikeasta alakulmasta pusku sisään.

Nämä maalit antoivat Norsunluurannikolle arvokkaat kolme pistettä.