Kooste: Manchester City – PSG (2-2)

PSG ja Manchester City tasasivat pisteet eilen Mestarien liigassa.

Ottelu itsessään oli todella vauhdikas ja jo ensimmäisen vartin aikana nähtiin rangaistuslaukaus. Manchester Cityn maalivahti Joe Hart tosin torjui Zlatan Ibrahimovicin yrityksen.

Ensimmäinen maali nähtiin kun ensimmäistä puoliaikaa oli jäljellä alle 10 minuuttia. PSG:N Blaise Matuidi syöttää keskikentällä harhasyötön ja City pääsee vastahyökkäyksestä tekemään maalin. Cityn Kevin de Bryune ampuu vastustamattomasti pallon ohi PSG:n Kevin Trappin.

Ensimmäisestä maalista kerkee kulua vain pari minuuttia, kun Ibrahimovic kärkkyy näätämäisesti palloa Cityn puolustuksen linjassa ja ryöstää pallon eikä erehdy tyhjästä maalista.

Toisella puoliajalla PSG:n Adrien Rabiot saa reboundin jalkaansa ja vie pariisilaiset 2-1 johtoon, mutta Fernandinho tasoittaa pelin 2-2.