Kooste: Espanja – Turkki (3-0)

Espanja otti vakuuttavan voiton Turkista eilen illalla pelatussa ottelussa.

Noin puolen tunnin pelin jälkeen Turkilla tuli muutama musta minuutti, kun ensin Alvaro Morata vie Espanjan 1-0 johtoon ja vähän ajan kuluttua tästä Duran Nolito tuplasi johdon.

Toinen puoliaika oli ehtinyt vanheta vain pari minuuttia, kun Morata iski illan toisen maalinsa ja samalla naulan Turkin arkkuun.

Turkki ei esittänyt juuri mitään pelillisesti ottelussa, sillä hyökkäyksiin lähdettäessä heiltä loppui täysin aseet Espanjan puolustusta vastaan. Hyökkäykset jäivät joko puolustajien jalkoihin tai päättyivät luokattomaan syöttöyritykseen. Turkilla on todella suuri seinä edessä viimeisessä ottelussa, mikäli haluavat jatkopeleihin. Viimeinen ottelu on Tsekkejä vastaan ja Turkilla on pakkovoitto edessä. Sekään ei tosin välttämättä riitä jatkopaikkaan.