Kooste: Espanja murskasi Liechtensteinin 8-0

Espanja oli ylivoimainen vastustaja Liechtensteinin vieraana eilen pelatussa MM-karsintaottelussa.

Ottelu oli kerennyt vanhentua vain muutaman minuutin, kun Sergio Ramos puski keskityksestä pallon maaliin. Espanja jatkoi pyöritystä ja maalintekotilanteiden luomista läpi koko ottelun ja jo ensimmäisellä puoliajalla heillä oli 8 laukausta maalia kohti, mikä on hyvä luku puolustusvoittoista joukkuetta vastaan. Ensimmäisen puoliaika päättyi 0-4

Toisella puoliajalla sama kaava jatkui ja Espanja teki neljä maalia lisää, voittaen ottelun tyylipuhtaasti 8-0. Maalintekijöinä Ramoksen lisäksi oli  Isco, David Silva, Alvaro Morata, sekä Iago Aspas iskivät kahdesti ja kirskikaksi kakun päälle Liechtensteinin Maximilian Goppel teki oman maalin viimeistellen luvuiksi 8-0.

Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Espanja johtaa lohkoaan ennen kolme pistettä jäljessä olevaa Italiaa. Liechtenstein on lohkonsa viimeisenä maalisuhteella -33.