Kooste: Brasilia odotettuun voittoon Kroatiasta

Näin on MM-kisat potkaistu käyntiin ottelulla Brasilia – Kroatia.

Ottelu itsessään lähti odotetusti erittäin varovaisesti molemmin puolin tarkkailulla liikenteeseen.  Kun peli oli vanhentunut 11 minuuttia, niin tapahtui odottamaton käänne; Kroatian keskitys vasemmalta laidalta löysi epäonnekkaan Marcelon jalan ja hän laittoi pallon omiin. Kroatia johti ottelua 1-0.

Noin puolen tunnin kohdalla Neymar toi kuitenkin joukkueensa tasoihin millin tarkalla vedolla joka pomppi juuri maalivahdin sormien ohi, sekä tolppaa hipoen alakulmaan ja toiselle puoliajalle lähdettiin 1-1 lukemissa.

Toinen puoliaika oli isäntien hallintaa ja kun 71 minuuttia oli pelattu, niin Brasilian target-pelaaja Fred ylidramatisoi todella suuresti häneen kohdistuneen pienen rikkeen ja heittäytyi boksissa maahan. Neymar teki pilkulta illan toisen maalin, vaikka Kroatian maalivahti oli erittäin hyvin mukana. Brasilia meni 2-1 johtoon tällä maalilla.

Kolmas oli Kroatian puolustuksen nukahtamisen syytä. Keskialueella brassit karvasivat pallon ja Oscar lähti purjehtimaan kahden puolustajan välistä. Ennen boksia hän heittää yllättävän kärkkäri-vedon, joka uppoaa suht helpon näköisesti vasempaan alakulmaan. Näin Chelsean mies vei joukkueensa lisäajalla 3-1 johtoon.

Ennakossa tipsatut vedot osuivat muuten molemmat, joten toivottavasti joku muukin otti kiinni vihjeet. Vinkkasimme, että Brasilia voittaa vähintään kahdella ja myös ensimmäisen puoliajan päättyvän tasan, mutta Brasilian voittavan silti ottelun.

Katso ottelun kooste videosta:

 

http://dai.ly/x1za90x

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!