Kooste: Barcelona – La Coruna (2-2)

Barcelona on ollut yleensä Camp Noulla erinomainen, mutta nyt yksi kauden yllättäjistä La Coruna laittoi katalaanit kovaan testiin kotiareenallaan.

Barcelona meni 1-0 johtoon Lionel Messin todella tarkalla vapaapotkulla, kun peliä oli pelattu 39 minuuttia. Ivan Rakitic tuplasi johdon todella hienolla kaukolaukauksella noin 20 minuuttia myöhemmin.

Ottelun kääntyessä loppua kohti pääsi La Coruna mukaan peliin, kun Lucas Perez kavensi ensin ottelun 2-1  77 peliminuutilla ja tästä 9 minuuttia myöhemmin Alex Bergantinos tasoitti pelin 2-2.

Nämä numerot olivat lopulliset numerot ja Barca antoi hieman siimaa Madridin molemmille joukkueille. Barca johtaa sarjaa ja Atleticon voittaessa oman ottelun ovat he tasapisteissä. Real on tällä hetkellä viisi pistettä Barcelonaa jäljessä.