Länsi-Suomen Kolmosessa nähtiin viikonloppuna erittäin hienoa maali, kun Peimari Unitedin brassihyökkääjä näytti osaamistaan.

Paimiolainen Peimari United kaatoi kotikentällään FC Ålandin numeroin 4-2 (1-2) Länsi-Suomen Kolmosen A-lohkossa viime viikonloppuna.

Ottelun hahmo oli kolme maalia tehnyt Pedro Diniz, joka teki toisen jakson alussa hattutempun kahdeksaan minuuttiin. Otsikoihin nousi kuitenkin avausjaksolla nähty 1-0-osuma, kun Jonatan Oliveira Nunes Maciel otti pallon rinnallaan haltuun ja tykitti saksipotkumaalin.

Kaksi kierrosta ennen loppua sarjakärjessä porskuttava perinteikäs Pallo-Iirot on hyvin lähellä suoraa nousua Kakkoseen.

KATSO MYÖS: Video: Herculesin Vertti Korkala tasoitti saksipotkulla 90. minuutilla Kakkosessa