Kolme pistettä Astana Arenalta

Huuhkajaorgiat lähestyvät, ja nivushiki tiivistyy. Loppuviikon minimitavoite: neljä pistettä. Kazakstan nurin ja Tanska-kikkelöinnistä vähintään tasapeli. Kuusikin pistettä kelpaa.

Kazakstan on ollut Suomelle mieluisa vastustaja, ja esimerkiksi viimeisimmässä kohtaamisessa Astana Arenalla kaksi vuotta sitten se oli Kanervan miehistölle puolittainen haarukkapala, mutta muistettakoon tähän samaan pieruhönkäiseen hengenvetoon, että Kazakstan on mennyt kahdessa vuodessa Jutimaisesti eteenpäin. Kansojen liigassa on noustu sarjasta toiseen, ja EM-karsinnassakin on ehditty nylkeä kotinurmella jo Tanskaa dunkkuun. Helppoa ei tule olemaan. Pääasiassa Kazakstanin liigassa palloilevat perus-Einarit sekä Besiktasissa riplaileva Zaynutdinov on saatava kuriin.

Suomi lähtee kuitenkin odotetusti matsiin suosikkina, ja kun kokoonpanotilannekin näyttää mukavalta, olen valmis panostamaan Huuhkajaparven maalintekoon.

Pelivalinnat

Lyhyestä syysvirsi kaunis. Suomen hyökkäyspeli on ollut viime aikoina mukavan riittoisaa, ja vaikka Kazakstanin illassa tulee ajoittain ahdasta olemaan, näen Pohjanpalon, Pukin sekä kumppaneiden osuvan vähintään kerran. Maaliodottamaa pitäisi pystyä luomaan niin, että viimeistelypaikkoja siunaantuu.

EM-karsintatupla:
Kazakstan-Suomi: Suomi o1, kerroin 1,54
Luxemburg-Islanti yli 2 maalia, kerroin 1,76

Panostason pidän maltillisesta lukemassa 2,5/5. Lisää valintoja meikäläisen sivulla. Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua.

Edellinen artikkeliVideo: Härski tuuletus Georgiassa – pelaaja riisui paitansa jo ennen maalintekoa
Seuraava artikkeliEM-karsinnat jatkuvat – Huuhkajat pelaa Kazakstanin vieraana torstaina

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän