Klubilla jatkopaikka jo taskussa

Klubilla alkaa olla jo jatkopaikka taskussa tämän kauden Mestarien Liigan ensimmäisestä karsintavaiheesta. HJK hoiti homman kotonaan färsaarelaista HB Torshavnia vastaan luvuin 3-0, kun Lassi Lappalainen teki kaksi ja Daniel O’Shaughnessy yhden.

Ensimmäinen osaottelu meni helsinkiläisten komennuksessa, vaikka Klubilla oli alivoimatilanne pitkän ajan pelistä. Torshavn ei hirveän vaarallisiin paikkoihin päässyt, etenkään kun molemmat pelasivat täydellä miehistöllä. Toisella puoliajalla, kun HJK pelasi vajaamiehisenä, se vain halusi pitää färsaarelaiset poissa paikoilta, siinä onnistuen. Tänään voisin veikata, että Torshavn pystyy ainakin yhden maalin tekemään. Sillä on historiaa tällä vuosikymmenellä isojen seurojen kiusaamisesta kotikentällään. Klubiin verrattuna suuret vieläkin suuremmat seurat Red Bull Salzburg ja Malmö ovat jääneet voitoitta Torshavnin kotistadionilla.

Tänään on toisen osaottelun aika. Peli pelataan myös Suomen maajoukkuetta seuraaville tutulla Tórsvøllurin stadionilla. On vaikea uskoa siihen, että tuota kolmen maalin johtoasemaa Klubilla olisi mahdollsita sössiä. Kokoonpanoissakaan tuskin ihmeellisyyksiä helsinkiläisiltä nähdään. Faith Friday Obilorin ulosajo edellisessä ottelussa jättää hänet pois kokoonpanosta.

Tänään Klubin voitto ei ole itsestäänselvyys. Vedonlyöntiyhtiöt antavat kertoimien puolesta ennakkosuosikin viittaa helsinkiläisille, mutta ne liikkuvat 1.7 tienoilla. Läpihuutojutusta siis ei ole kyse. Oma odotukseni otteluun on se, että Torshavn ei helpolla kotikentällä nöyrry, mutta Klubi ei jatkopaikkaansa luovuta. Lähdetään hakemaan vähien maalien saralta vihjettä.

Pelivihje: HJK alle 1.5 maalia (2.08 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Teemu Pukin rinnalle pelaajavahvistus – Sam Byram Norwichiin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here