Klassikkovideo: Newcastlen pelaajat ottavat nyrkkimatsin kesken ottelun

Newcastlen pelaajat ottivat keskenään unohtumattoman, molempien ulosajoon johtaneen nyrkkeilymatsin vuoden 2005 Valioliiga-ottelussa.

Newcastle oli kolmen maalin takaa-ajoasemassa Aston Villaa vastaan, kun kahden perinteisen englantilaisseuran välistä ottelua oli jäljellä vielä kymmenisen minuuttia. Palloa hallussaan pitänyt Kieron Dyer kuuli joukkuekaveri Lee Bowyerin pyytävän useasti syöttöä, mutta päätti silti syöttää toiselle pelaajalle.

– Hän sanoi, etten koskaan syötä hänelle. Vastasin, että se johtuu siitä, että olet käytännössä surkea pelaaja, tänään 40-vuotta täyttävä Dyer kertoi brittiläiselle Chroniclelle lokakuussa 2014.

TSEKKAA TÄMÄ:

Bowyerille solvaukset olivat liikaa ja hän lähti marssimaan päättäväisenä kohti Dyeriä, josta seurasi kiivas iskujenvaihto, joka rauhoittui vasta Aston Villan pelaajien tultua tilanteeseen väliin.

Tilanteen seurauksena molemmat ajettiin suihkuu. Se ei kuitenkaan rauhoittanut tilannetta, vaan kaksikko jatkoi nahisteluaan myös pukuhuoneen puolella. Tilanne rauhoittui vasta, kun joukkueen päävalmentaja Graeme Souness avasi suunsa.

– Souness tuli ja sanoi, että jos haluamme tapella, hän hakkaa meidät molemmat, Dyer kertoi vuoden 2005 tapahtumista.

Myöhemmin tappeluun ajautunut kaksikko on sopinut kiistansa ja nykyisin he ovat ystäviä.

Newcastlen Kieron Dyer ja Lee Bowyer ottivat nyrkkihippaset kesken ottelun

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Edellinen artikkeliKuva: Gerard Pique viettää joulunpyhiä kauniissa Lapissa
Seuraava artikkeliVideo: Uskomaton loppuratkaisu Mestaruussarjan nousukarsinnoissa 2013

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän