Klaas-Jan Huntelaar palaa Ajaxiin – ”Haluan voittaa mestaruuden”

Osuuko Huntelaar tänään?

Video: Huntelaarin top 10 maalia Ajaxissa

PSV Eindhovenin paidassa ammattilaisuransa aloittanut Klaas-Jan Huntelaar on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Ajaxin kanssa. Ajax-pesti on Huntelaarin uran toinen, sillä mies vietti vuodet 2006-2008 amsterdamilaisten riveissä iskien lähes maalin per ottelu.

Vuodesta 2010 asti Bundesliigan FC Schalkea edustanut Klaas-Jan Huntelaar palaa Ajaxiin. Lempinimeä ”The Hunter” totteleva hollantilaishyökkääjä on solminut seuran kanssa vuoden mittaisen sopparin.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ensimmäisellä Ajax-komennuksellaan hyökkääjä iski 92 ottelun aikana 76 maalia, ja vaikka tahti onkin laskenut ikävuosien karttuessa, voi Huntelaar olla silti oiva apu nuorelle Ajax-miehistölle.

33-vuotiaan kärkimiehen ainoa tavoite on voittaa Hollannin mestaruus, jota aiemmalla Ajax-pestillä ei pokaalikaappiin tullut.

”Olen erittäin innoissani paluusta Ajaxiin. Kaikki tietävät, että tämä on minun seurani ja olen motivoitunut voittamaan liigamestaruuden juuri täällä,” hyökkääjä virkkoi Ajaxin nettisivuilla.

”Olen voittanut cupin mestaruuksia Ajaxissa, mutta en liigaa, joten tavoitteena on saada pidellä mestaruuspystiä kauden loputtua muun joukkueen kanssa.

”Koen olevani hyvässä kunnossa, enkä malta odottaa kesäkuun loppumista, jotta saadaan harjoituskausi käyntiin.”

Ajaxin ja hollantilaisen maajoukkuejalkapalloilun legenda, nykyinen Ajax-jalkapallotoimenjohtaja Marc Overmars uskoo Huntelaarille olevan käyttöä ensi kaudella.

”Klaas-Jan tulee näyttelemään tärkeää roolia ensi kauden joukkueessamme. Niin kentällä, kuin kentän ulkopuolellakin.”

https://twitter.com/KJ_Huntelaar/status/870248468413124608

Edellinen artikkeliManchester City jälleen pelaajakaupoilla – Nyt haaviin tarttui maalivahti älyttömällä summalla
Seuraava artikkeliUnelmasiirto – Liverpool kiinnitti 15-vuotiaan suomalaislupauksen nelivuotisella sopimuksella