Kiinnostaako joukkuettasi ilmainen matka Dubaihin? Kaksi viikkoa aikaa ilmoittautua!

FB_F5WCKansikuva2015_2

Puoliaika.com uutisoi Tammikuussa 3.-5.4.2015 järjestettävästä F5WC:n Suomen karsintaturnauksesta. Tällä hetkellä 68 joukkuetta on ilmoittautunut taistoon MM-lopputurnaus paikasta, joka pelataan Dubaissa, Huhtikuussa 2015. Dubain MM-finaaleihin on ilmoittautunut kykyjenetsijöitä maailman parhaista ja isoimmista jalkapalloseuroista.

 

Ennen MM-lopputurnausta järjestetään kansalliset karsinnat 48 maassa. Suomen F5WC karsintaturnauksen järjestää Arena Center, Myllypuron ja Hakaniemen toimipisteissä 3.-5.4.2015. Turnauksen pääpalkintona on kenties arvokkain palkinto, josta suomalaisessa harrastejalkapalloilussa on kamppailtu. Osallistujilla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä edustamaan omaa maataan Dubain MM-lopputurnaukseen. Palkinnoksi Suomen karsintaturnauksen voittajajoukkue saa siis ilmaisen all-inclusive matkan Dubaissa järjestettävään MM-lopputurnaukseen. Lisäksi Suomen karsintaturnauksen 32 parhaalle joukkueelle jaetaan viralliset F5WC-pelipaidat, joilla Suomen karsintaturnauksen jatkopelit pelataan.

 

F5WC -turnaus järjestetään nyt toisena vuotena peräkkäin. Viime vuonna turnaus järjestettiin ensimmäistä kertaa ja yhteensä 32 maassa järjestettiin alueelliset karsintaturnaukset. Jokaisen maan karsintaturnauksen voittajat lennätettiin kesäkuussa 2014 pelattuihin finaaleihin. MM-finaali pelattiin Dubain World Trade Centerissä. Viime vuoden turnaukseen osallistui maailmanlaajuisesti yli 500,000 pelaajaa, 32 maasta ja kuudesta maanosasta.

 

Suomen karsintaturnaus starttaa pitkäperjantaina 2015 ja ilmoittautumisaikaa on jäljellä tasan kaksi viikkoa! Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu osoitteessa www.f5wc.fi. Suomen karsintaturnauksessa on rajallinen määrä paikkoja, joten kerää jengi kasaan ja taistelu MM-paikasta voi alkaa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän