Keskiviikon tuplauksen tarjonta sakealla tasolla

Eilinen tuplaus tuli mukavasti maaliin Göztepen hoitaessa Rizesporin kotonaan 2-0. Tänään tarjonta menee entistäkin hämärämmäksi.

Coolbetin Keskiviikon Kerroinpäällikössä tarjolla 500€ voittopotti!

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Zenit Izhevsk – KAMAZ Naberezhnye Chelny

Nyt lähdetään mielenkiintoisella parivaljakolla liikenteeseen. Suomen aikaan klo 15:00 starttaava kahden venäläisjoukkueen ystävyysottelu ei ole se tavanomaisin haku näille kupongeille. Pienen tutkimustyön jälkeen voi kuitenkin hyvillä mielin lähteä vetämään overia lapulle, sillä verkot ovat heiluneet tiheään tahtiin viime aikojen treenipeleissä. Etenkin vierasjoukkue on kunnostautunut niin tekemään kuin päästämäänkin maaleja.

BK Forward – IK Sturehov

Myöhemmässä kamppailussa ratkotaan paikkoja tulevaan Ruotsin Cupiin. Vastakkain ovat BK Forward ja IK Sturehov. Kotijoukkue BK Forward putosi viime kaudella Ruotsin kolmannelta sarjatasolta neljännelle, mutta on silti selkeä ennakkosuosikki illan matsiin. Vastustaja IK Sturehov on nimittäin vielä paria sarjatasoa alempana ja näin ollen näistä Örebron seuroista se heikompi. Kotijoukkueen kerroin 1.25 on Coolbetillä markkinatoppi, joka kertoo ottelun lähtökohdista riittämiin.

Onnea kanssatuplaajille, sitä tarvitaan tänään.

TUPLAAMAAN! 

Huomasithan tämän: Jalkapallon EM-kisat pelataan kesällä 2021!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here