Liverpool otti sunnuntai-iltana jo kauden toisen voittonsa. Chelsean maalivahti Kepalta nähtiin karmea moka toisessa maalissa.

Liverpool kaatoi vieraskentällä Chelsean numeroin 0-2 (0-0) Valioliigassa sunnuntaina. Ottelun hahmo oli kaksi maalia tehnyt tähtihyökkääjä Sadio Mane.

Voittomaaliksi jäänyt 0-1-osuma syntyi 50. minuutilla. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Mane teki illan toisen osumansa ja teki sen helposti, sillä Chelsea-molari Kepa Arrizabalaga syötti pallon suoraan Manen jalkaan ja senegalilaisella oli helppo työ laittaa pallo verkkoon.

Chelsealla oli lopussa paikka kaventaa, kun Jorginho pääsi laukomaan rangaistuspotkun. Liverpool-maalivahti Alisson kuitenkin torjui ja näin kolme sarjapistettä punapaidoille.