Glasgow Rangersin 27-vuotias hyökkääjä Kemar Roofe teki unelmaosuman Eurooppa-liigan lohkovaiheen avauskierroksella.

Rangers kaatoi vieraskentällä belgialaisen Standard Liegen numeroin 0-2 (0-1) Eurooppa-liigan D-lohkon avauskierroksella torstai-iltana.

James Tavernier teki 0-1-voittomaalin rankkarista 19. minuutilla. Rangersin toinen maali nähtiin lisäajalla, kun Kemar Roofe sai pallon oman rankkarialueen tuntumassa, taklaili pallon itselleen, harhautteli vastustajia ja laukoi lopuksi pallon puolesta kentästä maaliin!

Rangersin suomalainen keskikenttätähti Glen Kamara pelasi tuttuun tyyliin täydet 90 minuuttia.

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen murskasi ranskalaisen Nicen numeroin 6-2 (2-1) C-lohkon avauskierroksella.