Keith Armstrong jatkaa Hakan päävalmentajana: ”Hyvä pohja ensi kaudeksi”

59-vuotias Keith Armstrong on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Ykkösessä pelaavan FC Hakan kanssa. Haka tiedottaa Armstrongin jatkosopimuksesta verkkosivuillaan.

Vuosituhannen vaihteessa Hakan kolmeen Suomen mestaruuteen luotsannut Armstrong palasi valkeakoskelaisseuran peräsimeen täksi kaudeksi.

– Haluamme tällä ratkaisulla korostaa pitkäjänteistä työtä päävalmentajan kanssa. Muun valmennus- ja taustaryhmän kokoaminen alkaa välittömästi, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen toteaa seuran verkkosivuilla.

Samalla Haka julkaisi ensi kauden kattavat pelaajasopimukset Jami Kyöstilän, 21, Erkka Helmisen, 21, ja Joona Karin, 19, kanssa. Heistä Kyöstilä ja Helminen ovat lyöneet tällä kaudella itsensä läpi valkopaitojen avauskokoonpanoon. Aiemmin Haka teki sopimukset Tuomas Lähdesmäen, Jaakko Rantasen ja Leevi Lundellin kanssa.

– Myös pelaajaneuvottelut saavat nyt vauhtia, kun ”Keken” sopimus on selvä, Huttunen kertoo.

Armstrong painottaa Huttusen tavoin jatkuvuutta.

– Se on tärkeä asia missä tahansa seurassa. Hyvä, että seura halusi minun jatkavan, Armstrong puntaroi.

Kuluvalla kaudella Hakan otteita on pelikentällä leimannut epätasaisuus. Haka on pystynyt haastamaan hyvin kärkijoukkueita, mutta monen muun kanssa on tullut turhan paljon tasapelejä. Haka on tällä hetkellä Ykkösessä kuudennella sijalla, kun kierroksia on jäljellä kaksi.

– Ne lukuisat tasapelit kyllä harmittavat, mutta näen, että meillä on hyvä pohja ensi kaudeksi. Moni pelaaja on vuoden kokeneempi. Toivottavasti saamme vielä vahvemman joukkueen kasaan, Armstrong miettii.

Haka pelaa syksyn viimeisen kotiottelunsa lauantaina 14. lokakuuta, kun KPV saapuu Tehtaan kentälle. Kausi päättyy viikkoa myöhemmin Kauniaisissa GrIFK:n vieraana. Syyskuussa päättyneestä osakeannista FC Haka tiedottaa tarkemmin loppuviikosta.

Edellinen artikkeliVideo: Tasan 17 vuotta sitten Thierry Henry teki tämän uskomattoman maalin Manchester Unitedia vastaan
Seuraava artikkeliVideo: Tukholman derby – valokeilassa Hammarbyn ja Djurgårdenin fanikulttuuri

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän