Englannin Mestaruussarjassa nähtiin viikonloppuna kauden yksi komeimmista osumista, kun Leedsin Luke Aylingin jalasta lähti volleymaali.

Leeds kaatoi kotikentällään Huddesfieldin numeroin 2-0 (1-0) Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa, lauantaina. Heti alussa syntynyt voittomaali oli tyylikäs.

Ottelua oli pelattu vain muutama minuutti, kun pallo pelattiin vasemmalta laidalta boxiin, missä Luke Ayling pamautti näyttävällä volleylla pallon yläriman kautta maaliin. Patrick Bamford viimeisteli 2-0-loppulukemat toisen jakson alussa.

Mestaruussarjaa on pelattu nyt 37/46 kierrosta ja Leeds on kärkipaikalla 71 pisteellä. Sarjakakkosena on West Bromwich Albion 70 pisteellä ja kolmantena majailee Fulham 64 pisteellä. Kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan ensi kaudeksi.