Katsaus legendaan: Thierry Henry

Thierry Henry on yksi 2000-luvun taitteen kovimmista futareista.

Henry siirtyi 1999 Juventuksesta Arsenaliin 11 miljoonalla punnalla heikohkon Italia-visiitin jälkeen. Mies teki vain 3 maalia 19 pelissä.

Arsenalissa alkoi peli kulkea ja mies täräytti itsensä saarivaltiolaisten sydämiin tekemällä Arsenalille 175 maalia 258 pelissä.

TSEKKAA TÄMÄ:

2007 Henry siiryi Barcelonaan 24 miljoonalla punnalla. Barcassa hän pelasi 80 ottelua ja kirjautti näissä 35 maalia.  Barcelona-visiitin jälkeen Henry siirtyi MLS:ään Pohjois-Amerikkaan New York Red Bullsien riveihin. MLS:ssä hän pelasi vuodesta 2010 asti.

 

Siinä miehen vaatimattomat meriitit ja 37-vuotias ukko jaksaa vielä painaa kentillä.

Tällä ranskalaisella legendalla on ollut erittäin lennokas ura ja on vain ajan kysymys koska 37-vuotias hyökkääjä siirtyy kentän ulkopuolelle. Henry oli yksi Valioliigan kirkkaimpia tähtiä vuosikausia, iskien Arsenalin paidassa 175 maalia, joka on kaikkien aikojen ennätys ei-englantilaiselle pelaajalle. Nyt kun Henryn aktiiviura on painumassa loppua kohti ja vedonlyönti on jo käynnistynyt hänen mahdollisuuksistaan täyttää Wengerin saappaat.

Kuten ennestään on jo tiedossa, niin Puoliaika.com on hiukan myöhässä antamassa kertoimia, kun niitä yhteistyökumppaneiden sivuille tulee.

Katso dokumentti mikä legendasta on tehty:

 

Edellinen artikkeliThierry Henryn kausi ohi, kenties koko ura
Seuraava artikkeliVideo: Mikä oli marraskuun komein maali Bundesliigassa?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän