Katsaus illan UCL -otteluihin: Man City – PSG & Real Madrid – Wolfsburg

Champions_league

 

Tänää ratkeaa kaksi jatkoonmenijää Mestarien liigassa, kun City ja PSG, sekä Real Madrid ja Wolfsburg taistelevat arvokkaasta jatkopaikasta.

Manchester City – PSG

Ennakkoasetelmien mukaan PSG:n olisi ollut tarkoitus lähteä tähän otteluun voitto allaan, mutta City taisteli Pariisissa arvokkaan 2-2 tasapelin.

Ottelu tulee tänään olemaan todella vauhdikas, sillä City tietää, ettei voi PSG:n tasoista hyökkäystä vastaan jäädä vain puolustelemaan, vaan he tulevat yrittämään ensimmäisenä maalintekoa tosissaan.

City ei saa otteluun Vincent Kompanya, Samir Nasria, eikä Raheem Sterlingiä ja Nicolas Otanmendin kunto ei riitä kovin isoille peliminuuteille.

PSG:ltä puuttuu pelikiellon takia David Luiz, sekä Blaise Matuidi. Kevin Trapp, Marco Verratti ja Javier Pastoren kunnot ovat vielä kysymysmerkkejä. Verratti ja Pastore tulevat todennäköisesti jossain vaiheessa kentälle, mutta eivät todennäköisesti ole aloituskokoonpanossa. Luizin menetys ei puolustukselle ole välttämättä se pahin juttu, sillä brassin pelaaminen ei ole aina niin varmaa ja Cityn toisen maalin olisi hieman parempi pakki estää.

On vaikea nähdä, että PSG ottaisi tästä murskavoiton ja on pieni mahdollisuus, että Zlatan Ibrahimovicin unelma Mestarien liigan mestaruudesta saa taas kolauksen.

Vedonlyöntimielessä tämä ottelu on täysin auki, mutta yksi asia on varma: maaleja tänään nähdään.

 

Real Madrid – Wolfsburg

Real Madrid eteni puolivälieriin voitettuaan AS Roman puhtaasti yhteismaalein 4-0, ja Wolfsburg puolestaan kukisti belgialaisen Gentin maalein 4-2.

Real Madrid koki shokkitappion ensimmäisessä osaottelussa Saksassa häviten 2-0.

Tänään nähdään todella nälkäinen Real Madrid joka hyökkää joka suunnasta ja taistelee jokaisesta pallosta. Wolfsburgilla on toivottavasti mietittynä erinomainen sotasuunnitelma iltaa varten, sillä heillä on käsissään todella arvokas sauma edetä seuraavaan vaiheeseen Mestarien liigassa ja kuitata isot palkintorahat.

Real Madrid pääsee otteluun täydellisellä kokoonpanolla, kun taas Wolfsburgilta puuttuu ainakin puolustaja Sebastian Jung. 

Tämä peli on täysin auki ja vähämaaliselle ottelulle on todella hyviä kertoimia tarjolla, mikäli sellaiseen uskoo. Alle 3,5 maalia saa noin kahden kertoimen.

Kohteita on tarjolla ennen ottelua ja otteluiden aikana live-vedonlyönnissä. Oman vedonlyönnin avuksi kannattaa lukaista Kertoimet.comin veikkaus-vihjeet ja muodostaa yhdessä oman mielipiteen kanssa parhaat vedonlyöntikohteet. Muista myös vertailla kertoimia, se kannattaa!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here