Katalonian paikallismatsissa vähämaalinen teema

Katalonian paikallismatsissa on odotettavissa vähämaalisuutta, kun RCD Espanyol ja FC Barcelona iskevät yhteen Nou Estadi de Cornellà-El Pratin nurmella. Vierasjoukkue Barcelona lähtee tietysti ennakkosuosikkina otteluun, mutta Espanyol ei anna mitään ilmaiseksi.

La Ligan kärjessä oleva Blaugrana on tehnyt totutun varmaa jälkeä tällä kaudella. Pahimpiin kilpailijoihin on pieni pisterako ja tällä menolla Barca on jälleen ennakkosuosikki nostamaan mestaruuspyttyä keväällä. Hyökkäyskolmikko GriezmannSuarezMessi on tehnyt hyvää tulosta vastustajan maalilla.

Espanyol löytyy sen sijaan täysin vastakkaisesta päästä sarjataulukkoa tällä hetkellä. 18 otteluun vain 10 pistettä kerännyt joukkue on sarjassa vihoviimeisenä. Joulun tienoilla Espanyol hävisi Leganesille vieraissa luvuin 2-0, jonka jälkeen seuraa valmentanut Pablo Machín sai lähtöpassit. Tähän otteluun debyyttinsä penkin päässä tekee siis Sporting Gijonista ja Alavesista tuttu mies, Abelardo.

Barcelonan voitto tuskin tästä pelistä yllättäisi ketään. Aina ei kuitenkaan Katalonian derby ole Barcan komennossa mennyt. Edellisen kerran Espanyol juhlisti voittoaan, kun se päihitti Barcan Copa del Reyn puolivälierissä tammikuussa 2018. Tällöin samalla stadionilla pelattu ottelu päättyi kotijoukkueelle 1-0. Tämän jälkeen Barcelona on voittanut Espanyolin kolmesti ja kahdesti ollaan pelattu tasan.

Valmentajan vaihdos melko varmasti piristää Espanyolin otteita tulevissa peleissä. Tähän matsiin ollaan saatu valmistautua huolella ja kotijoukkueelta voidaan odottaa hyvin puolustusvoittoista ryhmitystä viheriölle. Vaikea kuitenkaan uskoa sen riittävän ja Barcelona tästä todennäköisesti pisteitä kerää, tehden maalin tai kaksi. Espanyol on tyytyväinen vaikka maalittomaan tasapeliin, joten alle 2.5 maalin kohde mojovalla kertoimella kelpaa liuskalle.

Pelivihje: Alle 2.5 maalia (2.33 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Wayne Rooney debytoi Derbyn paidassa – kapteeninnauha kädessä ja syöttöpiste avausmaaliin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän